Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Features for Slushicemaskine

Slushicemaskine

Fra: 695,00 kr.

Alle elsker en iskold slushice – det gælder både børn og voksne. Lej en slushicemaskine og se hvordan den øjeblikket løfter stemningen til din fest, når dine gæster ser de farverige drikke. Du kan nemt tilvælge kopper, sugerør og saftkoncentrat her på siden.

 • Klar i løbet af: 1-2 timer
 • Kapacitet: 2x 12L (24L)
 • Der må gerne blandes alkohol i

Plastikkrus 30cl (50stk)

Gennemsigtige krus, 30cl. Plastik.

95,00 kr. pr. stk.

Sugerør med ske (125stk. / Pap)

Bæredygtige sugerør med ske i pap. 125stk i blandede farver.

95,00 kr. pr. stk.

Slushicekoncentrat

1 dunk koncentrat pr. kammer.
Indeholder 2L koncentrat og bliver til ialt 12L.
Du kan vælge imellem: Rød (hindbær), grøn (sportssmag), blå (sød citrus), cola, ananas, filur.

90,00 kr. pr. stk.
Findes i følgende butikker:
Odense (Langeskov)Agertoften 1, Langeskov, Danmark
Mandag: 14:00:00 - 16:00:00
Torsdag: 14:00:00 - 16:00:00
Ishøj (Storkøbenhavn)Baldersbækvej 8D, Ishøj, Danmark
Mandag: 15:00:00 - 17:00:00
Torsdag: 15:00:00 - 17:00:00
København (Østerbro)Østbanegade 41, kld
Mandag: 14:00:00 - 17:00:00
Torsdag: 14:00:00 - 17:00:00
Fredag: 12:00:00 - 14:00:00

Slush ice maskine leje til de bedste fester i hele landet!

Vi tilbyder slush ice maskine leje i København, Odense og Jylland. Så uanset hvor du er, skal vi nok sørge for, at du kan nyde en kold og lækker slush ice. Og alle elsker en kold og lækker slush ice! En slush ice maskine er et alsidigt produkt, der egner sig til alle slags fester – for børn og voksne. Oplev hvordan stemningen bliver løftet, når dine gæster ser en slushicemaskine med to store kamre fyldt med farverige lækre drikke. Kamrene er hver især 12 liter og maskinen har to kamre. Fylder du begge kamre op, har du derfor hele 24 liter drikkeklar slushice.

Slush ice maskine leje og koncentrat samlet ét sted

Ved slush ice maskine leje skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge almindelig saftevand og forvente, at det bliver til slushice. Slushicekoncentrat er lavet specfikt til at kunne bruges i en sushicemaskine. Det er helt klart det nemmeste for dig at købe slushicekoncentrat fra os, da det er noget som ellers kun kan købes i specialbutikker. Vores almindelige smagsvarianter kommer i dunke á 2L. Hvert kammer skal bruge 2L koncentrat og 10L vand.

Vi har et stort udvalg af mange lækre smage på vores forskellige lagre:

 • Rød (hindbær)
 • Blå (sød citrus)
 • Grøn (sport)
 • Cola
 • Ananas/Hindbær (filur)
 • Karate
 • Ananas (Københavnerstang)

Som nogle af de få tilbyder vi også sukkerfri slushicekoncentrat. Bemærk, at disse kun kommer i 5L dunke, hvorfor prisen er dyrere, end vores andre varianter.

Vores sukkerfrie slushicekoncentrater kommer i disse varianter:

 • Rød (hindbær)
 • Blå (sød citrus)

Det’ legende nemt med leje af slush ice maskine

Ved leje af slush ice maskine fra os, behøver du ikke være bange for om den er svær at betjene. Vi har nogle gode videoguides klar på vores hjemmeside, der viser hvordan du monterer kamrene rigtigt. Derudover giver vi dig gerne en mundtlig gennemgang af maskinen, betjeningsmulighederne og blandingsforholdet mellem koncentrat og vand. Du vil hurtigt finde ud af, at det hele faktisk ikke er særlig svært, og at du er i trygge hænder hos os.

🛑 Vær opmærksom på, at maskinen er tung. Derfor anbefaler vi, at I er to, når slushicemaskinen skal afhentes og tilbageleveres. Maskinen kan være i alle almindelig personbiler.

Udlejning af slushicemaskine – det skal du gøre til sidst

Ved udlejning af slushicemaskine skal du blot huske at skylle kamrene og drypbakkerne, efter du er færdig med at bruge maskinen. Brug lunkent vand for at fjerne diverse sukkerrester fra slushicesaften. Det gør det nemt for dig at transportere i din bil, uden at du eller din bil behøver at blive klistret helt til. Af samme årsag kan vi også anbefale dig, at tørre selve maskinen af med en fugtig klud. Det er meget vigtigt for os at have en høj standard, når det kommer til rengøring af maskinen og kamrene. Derfor klarer vi den endelige slutrengøring selv, så vi er helt sikre på, at den næste, der skal have maskinen, får en helt ren maskine og kamre.

Lej-slushice.dk er en del af en stor familie

Lej-slushice.dk er en del af af en større familie, der kommer fra Lejfesten.dk. Lejfesten.dk har mange års erfaring med udlejning til private og erhverv til fester, konferencer, koncerter og meget mere. Skal du bruge en komplet løsning med slushice, andre foodmaskiner, lyd eller lys, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv eller ring gerne til os, hvis du har brug for et komplet tilbud, eller hvis der skulle være nogle spørgsmål omkring udlejning af Slush ice maskine. Vi er lynhurtige til at svare.

Opsætningsguide

Når du lejer en slushicemaskine kan du få brug for at se disse 2 videoguides, som vi har lavet til dig.

 

HVORDAN SAMLES SLUSHICEMASKINEN:

HVORDAN SKILLES SLUSHICEMASKINEN AD:

 

 • Hæld 2 liter slushicekoncentrat i hvert kammer. Fyld herefter vand i op til max-stregen.
 • Tænd for køleelementerne, som anvist på slushicemaskinen. Tænd også for piskerisene. Disse skal altid være tændt, så længe der er noget i kammeret.
 • Køletiden på vores slushicemaskiner er kun 1-2 timer. Herefter kan du nyde iskold og lækker slushice.
 • Skal der alkohol i slushicemaskinen, så vent med at påfylde det til slushicemassen er helt klar. At påfylde alkoholen for tidligt vil bevirke køletiden.
 • Når du er færdig med at bruge slushicemaskinen, så skyld den igennem med lunkent vand. Vi tager og af resten af rengøringen.

Selvfølgelig! 
Når du lejer en slushicemaskine tilvælger du blot levering med bestillingen. Vi leverer ud fra din planlægning og til alle brofaste øer med vores egen chauffør.

Typisk lejer man slushicemaskinen for nogle dage ad gangen. De fleste vælger at afhente maskinen på et af vores mange landsdækkende lagre og her har vi forskellige åbningstider. 

Man henter typisk om torsdagen og returnerer om mandagen, hvis man vil leje maskinen i weekenden. 

Der er ud fra vores priser beregnet 1 brugsdag på maskinen. Lad os vide, hvis maskinen skal bruges mere end én dag. Der sidder timetæller i vores maskiner.

Vi har efterhånden rigtig mange butikker for afhentning af slushicemaskiner i hele Danmark. Allernederst på denne side, kan du se vores mange adresser. 

Uheldet kan selvfølgelig være ude og ting kan gå i stykker. 

Hvis en maskine ikke virker ordentligt forsøger vi selvfølgelig altid at lave maskinen på stedet. Vi har ofte ledige maskiner, som vi kan ombytte med. Vi forsøger altid at komme ud til kunden men i enkelte tilfælde må vi bede kunden om at komme til os på et lager.

Hvis en kunde ødelægger noget, så er det kunden, der betaler for at udbedre den skade, der er sket. Har man en indboforsikring dækker den ofte skader, men i langt de fleste tilfælde er det småpenge, der skal afregnes. 

Her ses et par vejledende priseksempler på reservedele, som typisk kan gå i stykker ved brug: 

 • Slushicekammer: DKK 1.000,- inkl. moms
 • Taphane med håndtag: DKK 500,- inkl. moms
 • Drypbakke: DKK 500,- inkl. moms

Vi har rigtig rigtig mange slushicemaskiner!
Derfor vil du typisk ikke opleve, at vi ikke har en maskine klar til dig. 

Når du bestiller på hjemmesiden får du lynhurtigt svar på, om maskinen er ledig. Der går oftest kun 1-2 timer fra bestillingen gennemføres til den endelige bekræftelse ligger i din indbakke. 

Vi giver dig flere forskellige muligheder for, hvordan betalingen kan foregå.

1. Du kan betale nu ved bestilling.
2. Du kan betale ved afhentning eller når vi leverer dit udstyr. Her tager vi som udgangspunkt MobilePay og kreditkort.
3. Du kan som virksomhed betale på faktura eller EAN imod et fakturagebyr før udlejningen starter.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)