Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Book a Party and
Sound in Minutes!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Mest Valgte
Fra: 695,00 kr.

Lej slushicemaskine i København, Odense og Jylland

Lej en slushicemaskine fra en af vores, efterhånden, mange butikker. Du kan nemt leje en slushicemaskine fra en af vores butikker i København, Odense eller Jylland. Ved afhentning kommer du til at få en god og forståelig guide i, hvordan maskinen virker… og bare rolig! – Det er nemt at bruge maskinen, og alle kan finde ud af det. Vores personale er altid klar på at uddybe evt. spørgsmål omkring slushicemaskinen, når du afhenter den. Vi har årligt hundredvis af udlejninger på slushicemaskine, og vi ved derfor lige præcis, hvad der skaber en god udlejningsoplevelse for dig. Du er i de tryggeste hænder hos os.

Lej slushicemaskine og lad os klare det beskidte arbejde

Lej en slushicemaskine og lad os klare slutrengøringen. Vi sørger altid for at rengøre vores maskiner grundigt og efter en høj kvalitetsbevidst standard. Derfor beder vi dig kun om at skylle kamrene og diverse løse dele med lunkent vand for at fjerne de allerværste sukkerrester. Maskinen kan du nemt og hurtigt tørre af med en fugtig klud. På den måde undgår du og din bil at blive helt klistret til. Derudover bliver det også nemmere for vores personale at håndtere udstyret, når det kommer tilbage. Når vi har modtaget slushicemaskinen retur, så begynder vi vores rutinerede rengøring og eftersyn af maskinen og sikrer, at alt er som det skal være.

Leje af slushicemaskine og tilbehør

Her tilbyde vi leje af slushicemaskin med tilbehør. Det skal være nemt for dig at leje en slushicemaskine, og derfor har vi også samlet det hele ét sted – kopper, sugerør og slushicekoncentrat. Vores udvalg af slushicekoncentrat består af mange gode og spændende smagsvarianter. Enkelte af vores smagsvarianter fåes også som sukkerfrie varianter.

Lækre opskrifter til din udlejning af slushicemaskine

Til din udlejning af slushicemaskine har du måske også brug for lidt inspiration til nogle lækre drinks. Derfor har vi samlet en række gode opskrifter til dig, så du nemt kan blande et helt kammer op til en velsmagende Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Mojito eller noget helt fjerde. Opskrifterne er til dig, der ønsker at toppe festen med lidt ekstra end bare at hælde vodka i slushicemaskinen. Sagt med andre ord, så kan du altså komme til at sætte standarden for de næste mange kommende fester blandt dig og din omgangskreds. Det bliver et kæmpe hit til din fest! Alle vores opskrifter er nemme at lave og giver dig den fordel, at du kun lave én stor blanding som dine gæster kan nyde godt af hele aftenen. Se vores 20 forfriskende opskrifter lige her og skab en lækker smagsoplevelse for dine gæster.

Har du spørgsmål til slushicemaskine udlejning?

Er du i tvivl om, hvor meget slushice, du skal bruge til din fest? Eller kan du ikke helt finde ud af, hvad blandingsforholdet skal være mellem slushice og alkohol? Det, og meget mere, kan vi selvfølgelig svare dig på. Du er til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ikke får svar på lige netop dit spørgsmål.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)