Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Hvor meget alkohol i slushice?

alkohol i slushice

Blandingsforhold 1:8

Alkohol i slushice

Alkohol i slushice er blandingsforhold 1:8. 

Alkohol i slushice med blandingsforholdet 1:8 svarer nogenlunde til, at du i hvert slushicekammer hælder 2 flasker alkohol i. Den typisk valgte alkohol til slushicedrinks er vodka.
Påfyld først alkohol, når slushice’en er drikkeklar.  

 

Blandingsforhold til slushicedrinks med alkohol

Blandingsforholdet mellem alkohol og slushice er 1:8. 

Vi anbefaler dette blandingsforhold til de fleste typer af drinks i slushicemaskinen af flere grunde;

  • hæld ikke for meget alkohol i, da smagen af alkohol forsvinder og man hurtigt kan miste styringen
  • slushicekoncentraten kan have svært ved at fryse ordentligt, hvis alkoholindholdet er for højt
  • skal slushicen være noget for alle, bør den ikke være overfyldt med alkohol.

Hæld aldrig alkohol på slushicemaskinen, før den grødede is er drikkeklar. At hælde alkohollen for tidligt i slushice vil sænke processen for nedfrysning af væsken.

 

Slushiceopskrifter med alkohol

Vi har her på siden samlet en masse opskrifter med slushice og alkohol for at give dig et godt overblik over de mange lækre muligheder. Du kan se mange flere opskrifter til slushice her, hvor vi guider dig igennem både sjove, lækre og spændende drinks. 

 

Lej en slushicemaskine med drinks med alkohol

Ejer du ikke selv en slushicemaskine, så kan du leje en slushicemaskine lige her. Vi tilbyder dig de allerbedste maskiner og du kan nemt afhente den på et lager nær dig eller få leveret den direkte til døren. 

 

Eksperimenter med alkoholdrinks i slushicemaskinen

Der er intet rigtigt eller forkert – du kan prøve dig frem eller se nogle af vores mange lækre opskrifter til slushicedrinks. Men pas på! – For du kan knapt smage alkohollen i drinks med slushice. 
Har du fundet en god opskrift på slushicedrinks, som du ikke finder her hos os? Tip os meget gerne om den lækre drink og vi lægger den online på vores side. 

Har du spørgsmål til blandingsforholdet af alkohol i vores slushicemaskiner er du altid velkommen til at ringe til os på 71 990 977. 

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)