Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Sugerør med ske (50stk. / Plastik)

70,00 kr.

Plastiksugerør med ske i plastik. Bionedbrydelige og EU-miljøgodkendt plastik. 50stk. i blandede farver.

Sugerør med ske i plastik

Her har du vores sugerør med ske i plastik, som ikke overskrider EU’s regner omkring plastikemballage. Sugerørerne er baseret på en miljøvenlig EU-godkendt plastik, som er bionedbrydelig. Den minder fuldstændig som et gammelt plastiksugerør med ske og er det absolut bedste til at nyde din iskolde slushice med. Pakken indeholder 50stk. sugerør med ske i plastik i blandede farver.

 

Bæredygtige plastik sugerør med ske

Bæredygtighed er vigtigt idag – derfor har vi her givet her plastiksugerøret, som ikke er lavet af plastik. Med vores bionedbrydelige sugerør med ske, får du alt, hvad EU har bestemt, at vi skal bruge. Et sugerør, der ikke forurener eller er hårdt for vores udledning af Co2. Vores plastiksugerør giver den helt rigtige følelse, som du husker fra et gammeldags sugerør, inden det hele begyndte at bukke og blive blødt.

Det perfekte plastiksugerør med ske

Vores sugerør med ske i plastik kommer i blandede farver og med 50stk. i hver pakke. Det gør det nemt og lækkert og spise den lækre slushice direkte fra koppen, bid efter bid. Disse sugerør i plastik er i topkvalitet og imødekommer alt, hvad et plastiksugerør skal kunne.

  • EU-godkendt i miljøvenlig plastik
  • Bionedbrydeligt
  • Til både kolde og varme drikke
  • Kommer i blandede farver

Se også vores sugerør med ske i pap

Selvfølgelig! 
Når du lejer en slushicemaskine tilvælger du blot levering med bestillingen. Vi leverer ud fra din planlægning og til alle brofaste øer med vores egen chauffør.

Typisk lejer man slushicemaskinen for nogle dage ad gangen. De fleste vælger at afhente maskinen på et af vores mange landsdækkende lagre og her har vi forskellige åbningstider. 

Man henter typisk om torsdagen og returnerer om mandagen, hvis man vil leje maskinen i weekenden. 

Der er ud fra vores priser beregnet 1 brugsdag på maskinen. Lad os vide, hvis maskinen skal bruges mere end én dag. Der sidder timetæller i vores maskiner.

Vi har efterhånden rigtig mange butikker for afhentning af slushicemaskiner i hele Danmark. Allernederst på denne side, kan du se vores mange adresser. 

Uheldet kan selvfølgelig være ude og ting kan gå i stykker. 

Hvis en maskine ikke virker ordentligt forsøger vi selvfølgelig altid at lave maskinen på stedet. Vi har ofte ledige maskiner, som vi kan ombytte med. Vi forsøger altid at komme ud til kunden men i enkelte tilfælde må vi bede kunden om at komme til os på et lager.

Hvis en kunde ødelægger noget, så er det kunden, der betaler for at udbedre den skade, der er sket. Har man en indboforsikring dækker den ofte skader, men i langt de fleste tilfælde er det småpenge, der skal afregnes. 

Her ses et par vejledende priseksempler på reservedele, som typisk kan gå i stykker ved brug: 

  • Slushicekammer: DKK 1.000,- inkl. moms
  • Taphane med håndtag: DKK 500,- inkl. moms
  • Drypbakke: DKK 500,- inkl. moms

Vi har rigtig rigtig mange slushicemaskiner!
Derfor vil du typisk ikke opleve, at vi ikke har en maskine klar til dig. 

Når du bestiller på hjemmesiden får du lynhurtigt svar på, om maskinen er ledig. Der går oftest kun 1-2 timer fra bestillingen gennemføres til den endelige bekræftelse ligger i din indbakke. 

Vi giver dig flere forskellige muligheder for, hvordan betalingen kan foregå.

1. Du kan betale nu ved bestilling.
2. Du kan betale ved afhentning eller når vi leverer dit udstyr. Her tager vi som udgangspunkt MobilePay og kreditkort.
3. Du kan som virksomhed betale på faktura eller EAN imod et fakturagebyr før udlejningen starter.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)