Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Popcornmajs, kokosfedt og salt (125L)

295,00 kr.

Vi anbefaler at du tilvælger vores pakke med popcornmajs. Amerikanske og ekstra store sprøde popcorn. Kokosfedt for den helt rigtige duft og sprødhed. Popcornsalt. Ialt til 125 liter færdige popcorn.

Alt, hvad du skal bruge til at lave popcorn

Vi har gjort det nemt for dig – denne pakke indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge, for at lave lækre popcorn. I spanden finder du både popcornmajs, kokosfedt og popcornsalt til at lave 125 liter færdige popcorn.

Indeholder alt, hvad du skal bruge

  • 3kg. store popcornmajskerne
  • 1kg. kokosfedt
  • 300g. popcornsalt

Alle ingredienser udgør tilsammen de største, sprødeste og lækreste popcorn, som du kan få til formålet. Ingredienserne ligger i seperate indpakninger og du kan lave de portionsstørrelser, som passer dig og dit event.

Amerikanske popcornmajs

De allerbedste og største popcornmajs kommer fra amerika. Det er dem, du også kender fra biografen og måske i Tivoli. Det er de sprødeste majskerner, som findes, og er derfor perfekte til at lave lækre popcorn ud af. Kokosfedt og det originale fedtstof, som sættes i forbindelse med popcorn. Det tilføjer ekstra sprødhed, som olie og smør ikke kan på samme vis. Denne popmix er af den allerbedste kvalitet og med en nøje afmålt saltblanding, får du ikke et bedre resultat, når du skal lave popcorn.

Selvfølgelig! 
Når du lejer en slushicemaskine tilvælger du blot levering med bestillingen. Vi leverer ud fra din planlægning og til alle brofaste øer med vores egen chauffør.

Typisk lejer man slushicemaskinen for nogle dage ad gangen. De fleste vælger at afhente maskinen på et af vores mange landsdækkende lagre og her har vi forskellige åbningstider. 

Man henter typisk om torsdagen og returnerer om mandagen, hvis man vil leje maskinen i weekenden. 

Der er ud fra vores priser beregnet 1 brugsdag på maskinen. Lad os vide, hvis maskinen skal bruges mere end én dag. Der sidder timetæller i vores maskiner.

Vi har efterhånden rigtig mange butikker for afhentning af slushicemaskiner i hele Danmark. Allernederst på denne side, kan du se vores mange adresser. 

Uheldet kan selvfølgelig være ude og ting kan gå i stykker. 

Hvis en maskine ikke virker ordentligt forsøger vi selvfølgelig altid at lave maskinen på stedet. Vi har ofte ledige maskiner, som vi kan ombytte med. Vi forsøger altid at komme ud til kunden men i enkelte tilfælde må vi bede kunden om at komme til os på et lager.

Hvis en kunde ødelægger noget, så er det kunden, der betaler for at udbedre den skade, der er sket. Har man en indboforsikring dækker den ofte skader, men i langt de fleste tilfælde er det småpenge, der skal afregnes. 

Her ses et par vejledende priseksempler på reservedele, som typisk kan gå i stykker ved brug: 

  • Slushicekammer: DKK 1.000,- inkl. moms
  • Taphane med håndtag: DKK 500,- inkl. moms
  • Drypbakke: DKK 500,- inkl. moms

Vi har rigtig rigtig mange slushicemaskiner!
Derfor vil du typisk ikke opleve, at vi ikke har en maskine klar til dig. 

Når du bestiller på hjemmesiden får du lynhurtigt svar på, om maskinen er ledig. Der går oftest kun 1-2 timer fra bestillingen gennemføres til den endelige bekræftelse ligger i din indbakke. 

Vi giver dig flere forskellige muligheder for, hvordan betalingen kan foregå.

1. Du kan betale nu ved bestilling.
2. Du kan betale ved afhentning eller når vi leverer dit udstyr. Her tager vi som udgangspunkt MobilePay og kreditkort.
3. Du kan som virksomhed betale på faktura eller EAN imod et fakturagebyr før udlejningen starter.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)