Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Saftevand i slushicemaskine? Kan man det?

Kan man bruge saftevand i slushice maskine?

– Nej, det kan man ikke. 

Hvorfor kan man ikke bruge almindelig saftevand i slushice maskine?

For at forstå processen i en slushicemaskine, skal man have fat i fysikkens verden. Vand kan, som vi ved, fryse. Saft kan også fryse, da det primære indhold i en saft er vand. 

En slushicemaskine køler meget kraftigt for at nedkøle væsken i kammeret til under frysepunktet. Men i takt med, at piskeriset rører rundt hele tiden, vil vandet aldrig fryse til is. I sidste ende kan man risikere, at slushicemaskinen faktisk går i stykker, hvis man ikke påfylder den rigtige saftkoncentrat. 
Hvis det skulle lykkes slushicemaskinen at køle vand eventuelt blandet med almindelig saftvand ned, ville det være i form af én stor klump is, hvilket vi selvfølgelig ikke kan bruge til noget, når vi gerne vil lave en grødet slushice. 

Saftkoncentraten som er beregnet til slushice har et højt sukkerindhold. Det er det nøjagtige sukkerindhold, der får blandingen til at fryse til en grødet masse, som så kan tappes direkte fra maskinen – og den opnår du kun, hvis du bruger rigtig slushicekoncentrat. 

Derfor kan du ikke bruge almindelig saftevand i slushice. 

Hvad er slushicekoncentrat lavet af?

Slushicekoncentrat består primært at sukker, vand, smagstilsætning og farvestof. Sukkerindholdet er højt i slushicekoncentrat, medmindre du køber en af vores sukkerfri varianter. De sukkerfrie varianter har en anden kemisk sammensætning end de almindelige saftkoncentrater, hvilket også får slushicen til at blive grødet og lækker. Det er også derfor, at du ikke kan bruge saftevand i slushice. 

kan man bruge saftevand i slushice

Hvor kan man købe slushicekoncentrat?

Nu hvor du ikke kan bruge saftevand i slushice, har vi et stort udvalg af slushicekoncentrat, som du trygt kan bruge i vores slushicemaskiner. Vigtigst er dog at følge blandingsforholdet på etiketten. 
Du kan købe slushicesaft hos Lej-Slushice.dk og mange andre steder på nettet, men du finder det ikke i almindelige supermarkeder og butikker i byen. 

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)