Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Vil du leje slushicemaskine? Book online nu.

Vil du leje slushicemaskine til festen, så har vi, hvad du skal bruge. 
Udlejning af slushicemaskiner i hele Danmark – du booker blot online og afhenter den i en by nær dig. 

Mest Valgte
Fra: 695,00 kr.

Leje af slushicemaskiner til fest

Skal du leje slushicemaskiner, så kom til os. Vi har mere end 15 års erfaring inden for festbranchen og råder over et utal af slushicemaskiner i hele Danmark. 

Vores slushicemaskiner, som du kan leje, er af høj kvalitet og kommer rengjorte og køreklar. Vi giver dig en grundig gennemgang ved udlevering og du kan nemt tilkøbe saftkoncentrat, sugerør og kopper, når du står på vores lager. 

Leje slushicemaskine med levering

Når du vil leje slushicemaskiner hos os, kan du nemt tilvælge levering af maskinen. Vi leverer slushicemaskinen direkte til døren, så du kan koncentrere dig om festen istedet for mere praktik. Leje af en slushicemaskine er for dig, der skal holde fest og vil overraske dine gæster med en lækker og iskold slushice. 

Vil du leje en slushicemaskine har du her overblikket over tilbehøret, som kan tilvælges. Det er vigtigt at vælge saftkoncentrat, idet du ikke kan bruge almindelig saftevand til at lave selve drikken. 

Ved leje af slushicemaskine kan du lave lækre iskolde drinks

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du vil leje slushicemaskine. Du kan nemlig lave et utal af lækre drinks i maskinen, hvadend du er til tropiske farver, sukkersøde lækkerier eller mere vovende cocktails. Vi har endda et udvalg af sukkerfri slushicekoncentrat, så du kan favne alle dine gæsters behov på én gang. Ved leje af vores slushicemaskine får du altså pludselig et bredt udvalg af muligheder for at servere indbydende drinks. 

Leje af slushicemaskine

Hvad skal jeg ellers vide, når jeg vil leje slushicemaskine?

Vi har samlet en masse info på vores hjemmeside, hvor du også kan leje en slushicemaskine
Du kan bl.a. læse om hvor meget saftkoncentrat, du skal bruge eller hvor meget slushice, du bør beregne pr. person

Vi har gjort det nemt for dig, at leje slushicemaskiner, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi har et bredt udvalg af tilbehør til slushicemaskinen og et lager i en by nær dig. 

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)