Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Leje af slushicemaskine

Leje af slushicemaskine – se og book online

Mest Valgte
Fra: 695,00 kr.

Leje af slushicemaskiner til ethvert behov

Der kan være mange grunde til, at du er på udkig efter leje af slushicemaskine. Hvadend du behøver, så har vi det! Vi har nemlig mere end 15 års erfaring inden for festbranchen og tilbyder i dag landets største udvalg af slushicemaskiner og tilbehør. 

Leje af slushicemaskine er nemt og ligetil, når du kommer til os. Vi har samlet alt, hvad du skal bruge og sågar i en by nær dig. Vi har nemlig lagre fordelt over hele landet og tilbyder derfor også at levere den direkte til døren, hvis du skulle have behov for det. 

Lej slushicemaskine

Udlejning af slushicemaskiner i hele Danmark

Ved leje af slushicemaskine kan du forvente en maskine af høj kvalitet, som er både driftssikker og flot rengjort inden brug. Vi er eksperter, når det kommer til udlejning af slushicemaskiner og sætter en ære i god kundeservice til tiden og udstyr, der virker. Vores slushicemaskiner serviceres flere gange årligt og er af høj kvalitet med italiensk fingersnilde. De allerbedste slushicemaskiner produceres i Italien, hvor også de fleste softicemaskiner is ismaskiner produceres. Italienerne er specielt dygtige til køl- og fryseapparater og derfor har vi valgt et godt og gennemtestet mærke, som vi kan stå inde for weekend efter weekend. 

Hvad skal du vide om leje af slushicemaskiner inden afhentning? 

Der er ikke ret meget at vide om leje af slushicemaskinen, førend du kommer på vores lager og afhenter. Slushicemaskinerne er nemlig lavet til udlejning, så de er nemme at betjene, bruge og tappe lækker slushice af. Du kan med fordel tilvælge det tilbehør, som vi forventer at have brug for allerede nu ved bookingen – men frygt ej, for hvis du glemmer noget, så kan vi altid tilføje det på din ordre, når du står på vores lager. Du kan også altid ringe til os og ændre din ordre, hvis du gerne vil høre, at der er nogen i den anden ende. 

Lej en slushicemaskine til din næste fest

Vil du gerne leje en slushicemaskine til festen, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder leje af slushice til alle slags fester og begivenheder, året rundt og i hele landet. Se mere om hele baduljen her på vores hjemmeside og slutteligt kan du allerede nu booke en slushicemaskine online. 

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)