Lej en slushicemaskine

Lej en slusicemaskine med alt tilbehør hos Lej-Slushice.dk. Vi giver dig landets største udvalg i koncentrater og tilbehør og du kan afhente maskinen i en by nær dig. 

Leje af en slushicemaskine

Lej en slushicemaskine til festen

Vi tilbyder leje af slushicemaskiner til enhver anledning. På siden her finder du også alt i tilbehør, som du skal bruge. 
Desuden har vi samlet lidt viden omkring slushicemaskiner, opskrifter og meget andet, som du kan surfe rundt i…

Slushiceopskrifter

Hvor meget slushice skal man beregne pr. person?

Hvor meget slushicesaft skal man bruge? 

Hvor kan man leje en slushicemaskine?

Udlejning af slushicemaskiner og festudstyr i hele Danmark

Lej-Slushice.dk er en del af Lejfesten.dk, som udlejer festudstyr i hele landet. Med mange butikker i Danmark og et utal af festartikler er vi landets største udbyder af bl.a. slushicemaskiner, fadølsanlæg og popcornmaskiner. Du finder et kæmpe sortiment af slushicekoncentrat, sugerør, kopper og selvfølgelig opskrifter, når du vælger at leje en slushicemaskine hos os. Lej en slushicemaskine af høj kvalitet og med driftssikkerhed for at koncentrere dig om festen istedet for praktikken. 

Lejfesten.dk har mere end 15 års erfaring på udlejningsmarkedet og beskæftiger mange ansatte på lageret, som chauffører, teknikere og kontormedarbejdere. Vi sidder med andre ord klar til at hjælpe dig, der skal holde fest og ikke selv har en slushicemaskine. Vil du leje en slushicemaskine er du altså kommet til det rette sted. 

Lejfesten.dk har årelang erfaring med udlejning af festmateriel og rådgiver dig også gerne om din udlejning over telefonen på 71 990 977. 

Lejfesten.dk tilbyder alt til din fest – også slushicemaskiner. Vi er fordelt over hele landet med lagre i de fleste storbyer, hvilket gør det nemt for dig, når du skal afhente din slushicemaskine. Vi tilbyder også levering direkte hjem til dig eller festlokationen og rengøring er altid inkluderet i prisen. Lej en slushicemaskine fra en professionel udlejer og vær på den sikre side, så ikke festen bliver ødelagt af småting og maskiner, der ikke virker ordentligt. 

Leje af slushicemaskine