Samme pris hele weekenden

Afhent i hele Danmark

8 LANDSDÆKKENDE BUTIKKER

Hvor meget koster en slushicemaskine?

Hvad koster det at købe en slushicemaskine? 
Vi har samlet viden til dig omkring markedet på slushicemaskiner, så du ved hvor meget en slushicemaskine koster. 

Hvor meget koster det at købe en slushicemaskine?

Hvor meget koster en slushicemaskine at købe?

En almindelig slushicemaskine med 2 kamre af god kvalitet koster ca. 20.000kr. inkl. moms. 

Slushicemaskiner er dyre at købe men billige at leje. Derfor har vi gjort det nemt, når du skal holde fest at leje en slushicemaskine hos os. 

Hvorfor er slushicemaskiner så dyre?

En slushicemaskine er en yderst avanceret kølemaskine. Hvis vi ser bort fra de billige og yderst ustabile maskiner fra Kina, så indeholder en rigtig slushicemaskine avancerede termostater, gearinger og kølelementer, som lynhurtigt og næsten uden støj kan nedfryse væske til en grødet slushice. 

Slushicemaskiner, som vi kender dem i Europa, er produceret i Italien. Selvom vi kender Italien for rigtig mange andre ting, producerer de nogle af de allerbedste kølemaskiner i verden. Italien er i det hele taget kendt for køl og frys og vi alle i Danmark kender ordet Gelato, som betyder is, på italiensk. Når vi besøger en halvdyr isbar, bruges typisk ordet gelato – ikke kun fordi, at selve isen er italiensk inspireret, men også fordi at italienerne laver de bedste kølemaskiner til netop gelato. 

Hvad koster det at købe en slushicemaskine? Typisk alt for meget – i hvert fald i forhold til, hvad det koster at leje en. 

Slushicemaskinerne har indbygget termostat, der styrer gearingen, som styrer køleelementet – hvornår skal der køles og hvornår skal der ikke køles. Det betyder også, at du med en højkvalitetsmaskine fra Italien sparer på strømmen, så maskinen ikke står og køler og køler uden stop. Når først slushicen er blevet grødet, vil køleelementerne nemlig holde pause, indtil de igen kan mærke, at der er behov for at køle. 

 

Kan man købe billigere slushicemaskiner?

De billigste slushicemaskiner med 2 kamre, som indeholder ca. 24L drikkeklar slushice koster omtrent 15.000kr inkl. moms. Disse maskiner er dog fra Kina og af ret lav kvalitet. Vi har selvfølgelig testet dem men udelukkende med den konstatering, at de ikke er stabile nok til udlejning. Flere af dem var utætte i hanerne, køleelementerne slår ikke fra og de støjer og larmer i en sådan grad, at de ikke ville kunne stå tændt under spisningen til en almindelig fest. Desuden tåler plastikdelene ikke rengøring, som vi i Danmark påkræver ifm. fødevare. 
Vores slushicemaskiner gøres rent i industriopvaskemaskiner, som typisk skyller af med 80gr- varmt vand. 

 

Hvor meget koster en slushicemaskine, hvis du vil ud at købe noget ordentligt?

En slushicemaskine koster 20.000kr.. Hertil kommer lidt reservedele – du kan nemlig lige så godt forvente, at et håndtag vil knække, et kammer vil få en revne og at en pakning måske bliver mør. Også i løbet af kort tid. Hvis du samtidigt skal have lidt slushicekoncentrat, nogle sugerør og kopper lander du på en samlet pris på 25.000kr inkl. moms. 

En slushicemaskine med tilbehør koster altså derfor omtrent 25.000kr. inkl. moms.. 

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)